Súgó a BVH használatához

súgó tartalomjegyzék

A felület

A felület nyitott könyvhöz hasonlít: a "könyv" bal oldalán a mindenkori előzmény, a jobb oldalán a rendszertől legutóbb lekérdezett tartalom látszik.
A "nyitott könyv"-nézetről át lehet váltani az egyoldalas nézetre: és vissza: . (A nagyító-ikonok bal oldalon, illetve középen találhatók.)
Az aktív indítógombok színe piros.

Az előző oldalra visszalépni a bal felső sarokban található nyíllal lehet.
Figyelem!
A böngésző saját "vissza" funkciógombjának használatával a Bodzá-ból kilépünk. A Bodza utolsó beállításai a böngésző lezárásáig azonban ilyenkor is megmaradnak.

A ikon:
   
1. A keresőfelületen felül látható forrás-megnevezés fölé vitt kurzorral (a név mellett, jobb odalon) megjelenített -ra kattintva a források között felfelé, a nagyobb egységek irányába lehet visszalépni:
   
2. A források neve fölé vitt kurzorral a forrás neve mellett megjeleno-ra kattintva az adott forrást lehet keresésre kiválasztani:
   
3. A keresőfelületen felül látható forrás-megnevezés mellett, jobboldalt állandóan látható a MOKKA-R adatbázis kezdőlapjára visz vissza:
   
4. A találati lista felett, jobboldalt elhelyezkedo ikon segítségével a már kiválasztott adatbázis(ok)ban kezdhetünk új keresést.
 
súgó tartalomjegyzék
nyitólap
keresés az adatbázisban